Millainen maailma olisi, jos teknologiaa olisi kehittämässä monimuotoisempi porukka? Planin ja Future Femalen tänä keväänä jo toisen kerran järjestettävässä mentorointiohjelmassa nuori pääsee oppimaan miten voi vaikuttaa teknologia-alan tasa-arvoon konkreettisesti.

Plan International Suomi on kansainvälinen lastenoikeusjärjestö, joka haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Future Female toimii alustana ja verkostona teknologia-alalla työskenteleville ja sinne haluaville. Yhteistyössä järjestettävän tavoitteena on etsiä yhdessä ratkaisuja teknologia-alan tasa-arvokysymyksiin ja oppia alan moninaisista mahdollisuuksista.

Mukaan voivat hakea kaikki 18–25-vuotiaat nuoret, joita kiinnostavat tasa-arvo, vaikuttaminen ja teknologia. Ryhmään valitaan mukaan 25 vaikuttajaa. Kevään aikana paneudutaan pienryhmissä eri teknologia-alan tasa-arvokysymyksiin osaavien mentoreiden johdolla, jotka tulevat eri teknologia-alan yrityksistä. Ohjelma huipentuu Girls in ICT-päivään 28.4.2022.

Ohjelman jälkeen nuorella on syvempi ymmärrys teknologia-alan tasa-arvotilanteesta Suomessa ja globaalisti, tietoa eri mahdollisuuksista toimia teknologia-alalla eri rooleissa sekä konkreettisia tapoja vaikuttaa.

💡 Ohjelma järjestettiin ensimmäistä kertaa viime keväänä ja siitä voi lukea lisää Planin kotisivuilta 

💡 Ohjelmaan haku on käynnissä ja päättyy 23.1.2022, hakemuksen voit lähettää Google Forms -lomakkeella

Lisätiedot:
Plan / Maiju Tuomainen, 050 476 5411, maiju.tuomainen@plan.fi
Future Female / Maija Typpi-Häkkinen, 050 566 2819, maija@futurefemale.com